practice your future

Over ons

Profiel  

SIOCON is opgericht in 2007  door drs. ing. Henk Damen. SIOCON levert advies en diverse diensten aan MKB bedrijven in de bouw- en installatiesector. 

Daarnaast verzorgt SIOCON ondersteuning aan opdrachtgevers en opdrachtnemers  in civiele infra- , bouw- en installatieprojecten. 

Door onze diversiteit van advies en diensten hebben we kennis en een netwerk ontwikkeld die u in uw voordeel kunt gebruiken. 


De maatschappelijke en technologische ontwikkelingen volgen elkaar steeds sneller op. 

De concurrentie is continu aan verandering onderhevig. 

Het belang van stakeholders wordt steeds meer voelbaar in uw bedrijfsvoering.  SIOCON is van nature gedreven door deze dynamiek. 


Het is de  missie van SIOCON om effectieve oplossingen te ontwikkelen door resultaatgerichte samenwerking met uw onderneming. 

Samenwerken om de kwaliteit en duurzaamheid van uw strategie, productportfolio, diensten en organisatie te verbeteren. Uiteindelijk om de positionering van uw onderneming te versterken. 


SIOCON vindt het belangrijk om kwalitatief hoogwaardige diensten te leveren. De doelen van uw onderneming  staan hierin voorop.

SIOCON staat voor afspraken nakomen, betrouwbaarheid, eerlijkheid, resultaatgerichtheid en plezier uitstralen. Voor het product, de opdrachtgevers en voor elkaar.

Voor verdere informatie: zie ons  Linkedin profiel.   


Bedrijfsgegevens

Telefoon

+31703962966


Mail 

info@siocon.nl


Overige gegevens

KvK-nummer: 14355523

strategie innovatie organisatie consultancy

  SIOCON © 2007-2024

AVG